More


  Coana Vulpe prin Sătmar

  - Advertisement -

  Bursa

  Se pare că Sătmarul a devenit unul dintre fief-urile preferate ale vulpilor, şi aici ne referim strict la propriu. Nu ştim ce le atrage pe viclenele patrupede prin zonă însă este cert că tot mai mulţi cetăţeni ai urbei au sesizat prezenţa vulpilor. Oamenii susțin că animalele sălbatice vin în zona în care sunt aruncate deșeuri menajere. Locatarilor le este teamă ca vulpile să nu devină agresive, mai ales că, potrivit martorilor oculari, animalul văzut alaltăieri în zona digului din cartierul Micro 17 avea spume la gură și umbla înnebunit după mâncare.

  ”Se vedea pe ea că e turbată. Avea spume la gură și umbla ca o năucă. Căuta mâncare, cu siguranță. Ar trebui ca autoritățile să intervină cât mai repede cu putință”, e de părere unul dintre sătmăreni.

  Nu este pentru prima dată când sunt văzute astfel de animale în cartierul Micro 17. Au mai fost văzute vulpi cu spume la gură și pe străzile Jubileului sau Jocului.

  Aceste animale sunt foarte periculoase dacă sunt turbate. Vulpile pot intra în contact direct cu câinii vagabonzi, cărora, printr-o simplă mușcătură, le pot transmite boala.

  Câinii infestați devin mai agresivi și pot ataca chiar oameni, astfel că este necesar ca autoritățile să intervină cât mai repede.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img