More


  Bitdefender a mutat din China în Satu Mare producţia echipamentului Bitdefender Box.

  - Advertisement -

  Bitdefender, compania românească de tehnologie cu cea mai puternică expansiune internaţională, a transferat din China la o fabrică din Satu Mare producţia celei de-a doua generaţii a Bitdefender BOX, un dispozitiv care odată integrat în reţeaua de comunicaţii dintr-o gospodărie oferă protecţie împotriva aplicaţiilor periculoase ce vizează dispozitivele conectate la internet, a declarat Florin Talpeş, CEO al producătorului de soluţii de securitate IT în cadrul unei întâlniri cu media.

  “Am visat la acest lucru, de ce să nu putem face în România acest lucru. Este şi o ambiţie personală să arătăm că putem face lucruri de top aici”, a spus Florin Talpeş.

  El a insistat asupra faptului că echipamentul este integral proiectat de Bitdefender şi că nu este vorba de un kit de componente care sunt asamblate sub sigla firmei.

  ”Bitdefender Box este un echipament proiectat în România, nu asamblăm un kit noname luat de pe piaţă. Acum doi ani, când am demarat producţia primei variante Bitdefender Box nu erau condiţii în România pentru producţie, dar între timp acestea s-au schimbat masiv. Costurile sunt puţin mai mari în România faţă de China, pentru că vorbim totuşi de Uniunea Europeană”.

  De ce a fost ales Satu Mare?

  “Producţia la Satu Mare înseamnă să avem fabrica aproape, să putem interacţiona încontinuu. La producţia primei variante a Bitdefender Box o echipă de la Bitdefender trebuia să meargă în China, să stea câte o lună acolo. Când produci la o asemenea distanţă dacă nu stai cu ochii pe fabrică îţi iese altceva decât ai cerut. Noi vrem un product glossy, de calitate. Producând în România câştigăm şi pentru că avem lucrurile sub control, putem face repede lucruri.”

  Bitdefender BOX este produs de subsidiara din Satu Mare a multinaţionalei germane ZES Zollner Electronic.

  Sursa: http://www.zf.ro/  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img