More


  FOTOGALERIE. ACCIDENT. Plan roșu de intervenție. Autobuz, impact frontal cu o autobasculantă

  - Advertisement -

  Un cumplit accident de circulație a determinat autoritățile să pună în aplicare planul roșu de intervenție. Peste 50 de persoane au fost puse în pericol, iar 18 persoane au fost rănite.

  La nivelul județului Maramureș a fost declanșat Planul Roșu de Intervenție, astăzi 27.11.2017, în urma producerii unui accident rutier, care a avut loc pe DJ 186, între localitățile Vadu Izei și Oncești. Accidentul rutier s-a produs între un autobuz, ce transporta 50 de persoane și o autobasculantă.

  Imediat spre locul intervenției s-au deplasat echipajele de pompieri din cadrul Detașamentului Sighetu Marmației, echipaje de prim ajutor ale S.M.U.R.D. Sighetu Marmației , Bogdan Vodă și Vișeu de Sus, 1 autospecială pentru transport victime multiple, echipajul de terapie intensivă mobilă al S.M.U.R.D. Baia Mare, 3 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Maramureș, echipaje de poliție și jandarmi.

  În urma accidentului au rezultat 18 victime, din care una a refuzat transportul la spital, iar o victimă a rămas încarcerată fiind descarcerată de către echipajul de pompieri din Sighetu Marmației.

  Directorul de salvări medicale de la fața locului a fost desemnat un medic din cadrul C.P.U. Sighetu Marmației. În acest moment toate victimele au fost predate Centrului de Primiri Urgențe din cadrul spitalului Sighetu Marmației. Circulația a fost reluată pe DJ 186.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img