More


  Al treilea pod peste Someș, cea mai mare investiție prin PNDL2. Cine a spus asta

  =

  Viceprim-ministrul României și ministrul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, Paul Stănescu a afirmat că cea mai mare investiție, ca valoare, aprobată de Guvernul României prin PNDL 2 este Podul peste râul Someș, sau cel de-al treilea pod cum îl știu sătmărenii.

  Anunțul a fost făcut astăzi, la Satu Mare, unde Paul Stănescu a fost prezent pentru a semna nouăobiective de finanțare derulate de Consiliul Județean prin acest program și care vizează reabilitarea a nouă drumuri județene.

  ”Practic, prin Porgramul Național de Devoltare Locală, partea a doua, cea mai mare investiție e la dumneavoastră aici, podul peste râul Someș, 81 de milioane de lei. Cea mai mare investiție al acestui program este în județul Satu Mare, în municipiul Satu Mare, podul peste râul Someș. Este cea mai mare investiție ca valoare”, a declarat vicepremierul Paul Stănescu.

  Vicepremierul Stănescu a mai arătat că, prin PNDL1, municipiul Satu Mare a beneificat de aproape 220 de milioane de lei.

  ”Prin PNDL, partea întâi, municipul Satu Mare a beneficiat de 218 milioane de lei, modernizare drumuri, reabilitare Liceul Teoretic German, reparații școli. Așadar, și în municipiul Satu Mare sunt foarte multe investiții”, a mai adăugat Paul Stănescu.

  Prin cele nouă obiective de investiții a cărir contracte a fost semnate astăzi de vicepremierul Paul Stănescu, județului Satu Mare i se va aloca aproape 140 de milioane lei pentru modernziarea unor tronsoane de drum județean.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img