More


  FOTO. DECIZIE. O leneșă s-a ales cu ajutorul social tăiat. Nu a ieșit la muncă

  =

  O leneșă din Negrești Oaș s-a trezit cu ajutorul social tăiat pentru că a refuzat să presteze muncă în folosul comunității. Acesta s-a prezentat astăzi la audiențele de la Prefectură, susținute de prefectul Darius Filip alături de şeful serviciului juridic, Dorle Cosmin şi consilierul pe relaţii publice, Găzdac Florin.

  Persoana din Negreşti Oaş a solicitat sprijin pentru repunerea în plată cu ajutorul social care i-a fost suspendat din cauza neefectuării muncii în folosul comunităţii. Aceasta a menţionat că nu este aptă de muncă datorită unor afecţiuni medicale pentru care medicul de familie nu a eliberat acte medicale doveditoare. În acest caz prefectul a informat persoana că va dispune verificarea motivului pentru care s-a suspendat plata ajutorului social.

  Tot la audiențele de astăzi s-a sesizat faptul că pe rutele Doba/Boghiş – Satu Mare persoanele încadrate în grad de handicap sunt nevoite să parcurgă distanţe mai mari de când carosabilul a fost reabilitat şi vechile staţii de autobuz au fost desfiinţate solicitând amenajarea de noi staţii pe vechile amplasamente. Prefectul a îndrumat persoana să depună un memoriu în vederea identificării unei soluţii în acest sens.

  În ultimul caz s-a prezentat o persoană nemulţumită de cuantumul pensiei de boală deşi în acest caz s-a pronunţat o sentinţă definitivă şi irevocabilă. Totodată s-a reclamat opturarea canalului de colectare a apei pluviale de pe DN19 în dreptul localităţii Apa. Prefectul a informat persoana că sentinţa definitivă şi irevocabilă îşi face efectele de îndată iar referitor la a doua problemă sesizată a îndrumat persoana să depună un memoriu pentru a se efectua verificări.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img