More


  FOTOGALERIE. Accident cumplit. Șofer de autocar din Satu Mare, rănit grav accident în Germania

  - Advertisement -

  Un autocar care aparține firmei de transport Olimpia Travel din Satu Mare, în care se aflau 51 de persoane, a fost implicat într-un accident rutier cu victime produs pe Autostrada A3, în zona Metten (Straubing, landul Bavaria), în sud-estul Germaniei. Cel puţin nouă persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă. Este vorba despre șoferul autocarului care, de asemenea, este tot sătmărean.

  Surse din cadrul firmei sătmărene au afirmat, pentru Gazeta de Nord Vest, că accidentul s-a produs în condiţii de ceaţă densă, la formarea unei coloane de vehicule din cauza unor lucrări, când autocarul din Satu Mare a lovit, din spate, un camion, înmatriculat tot în România. Accidentul a avut loc astăzi la ora 12.40 (13.40, ora României).

  În urma impactului au fost rănite două persoane, dintre care una ușor, iar șoferul, care este din Satu Mare, a suferit răni la picioare, motiv pentru care a fost internat în unul dintre spitalele din Germania, din zona în care s-a produs accidentul.

  Cei 50 de pasageri, care se întorceau acasă de sărbători din Anglia, au fost preluați de un alt autocar al firmei din Satu Mare și aduși în condiții de siguranță spre țară.

  În data de 10 septembrie, din nefericire, un autocar al aceleiași firme din Satu Mare a fost implicat într-un cumplit accident produs în Austria în urma căruia cinci persoane, printre care și șoferul din Satu Mare, au decedat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img