More


  FOTOGALERIE. Contrabandă cu Tir-ul. Captură record de țigări la Halmeu

  - Advertisement -

  Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Halmeu împreună cu lucrătorii vamali au descoperit peste 200.000 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, ascunse într-un automarfar care transporta cutii cu fulgi de cereale din ovăz din Rusia.

  În data de 29 decembrie a.c., în jurul orei 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, jud. Satu Mare, s-a prezentat, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul sârb Ivan M. în vârstă de 40 ani, conducând un automarfar marca Scania, care tracta o semiremorcă, ambele înmatriculate în Serbia.

   

  Din primele verificări s-a constatat faptul că șoferul transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, cutii cu fulgi de cereale din ovăz din Rusia. În baza unei analize de risc polițiștii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat un control amanunțit asupra mijlocului de transport deoarece exista suspiciunea că în acesta se află o cantitate mare de țigări de proveniență ucraineană.

   

  Astfel, au fost descoperite ascunse și nedeclarate, în vederea sustragerii de la controlul vamal, peste peste 400 de baxuri (200.000 de pachete) cu țigări marca Marble și Ahima, de proveniență duty free. Țigările, pe care bărbatul a încercat să le introducă ilegal în țară, au fost disimulate în cutiile cu fulgi de cereale care la rândul lor au fost așezate pe paleți.

   

  Întreaga cantitate de țigări va fi ridicată în vederea confiscării. Totodată, polițiștii de frontieră efectuează cercetări, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img