22 September 2019
Festivalul Berii Artizanale

FOTOGALERIE. INEDIT. Așa arată noile autobuze Transurban. În curând vor ieși pe traseu

Filed under: Locale,Uncategorized |

 

O primă tranșă de șase autobuze noi din cele 15 ce vor fi achiziționate de Primăria Satu Mare au ajuns astăzi în curtea Transurban SA.

”Avem deosebita plăcere de a vă anunța, că în foarte scurt timp, veți avea posibilitatea de a circula cu autobuzele sosite în cursul zilei de azi 13.12.2017, în curtea societății Transurban S.A.

În total sunt 6 autobuze, marca BMC, care vor veni În sprijinul călătorilor. Vom reveni cu detalii”, sună anunțul postat pe contol de Facebook a SC Transurban Satu Mare SA.

Este vorba despre autobuze noi-nouțe pentru transportul urban Diesel Euro VI. Zece bucăți vor fi de 12 m și cinci buc de 8 m, cu podea joasă.

Analizând situaţia parcului de autobuze din punct de vedere a vechimii, a dotărilor, a nivelului de poluare a motoarelor, a numărului de kilometrii şi luând în considerare doar autobuzele funcţionale se constată că:

 • Vechimea medie a parcului de autobuze funcţionale este de 16 ani, sub 10 ani vechime nefiind niciun autobuz;
 • Doar 60,86 % din autobuzele funcţionale au dotări pentru accesibilitatea persoanelor cu dizabilităţi şi a persoanelor care transportă cărucioare cu copii;
 • Doar 58,70 % din autobuzele funcţionale au motorizări care se încadrează în norma de poluare Euro 3 şi nici un autobuz care se încadrează în norme de poluare Euro 4, Euro 5, sau Euro 6;
 • Doar 8,70 % din autobuzele funcţionale sunt dotate cu aer condiţionat pentru pasageri;
 • Majoritatea autobuzelor au fost amortizate integral sau vor fi amortizate în mare parte până în decembrie 2017.

Urmare a acestui fapt, reînnoirea parcului auto se impune cu necesitate.

 

One Response to FOTOGALERIE. INEDIT. Așa arată noile autobuze Transurban. În curând vor ieși pe traseu

 1. The blog is really appreciable and I like to keep on visiting this site once again that it would help me in further thanks for sharing the info.

  Yoliker
  24 May 2018 at 16:05
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *