More


  FOTOGALERIE. Operațiuni ample pentru lichidarea incendiului de la sonda din Moftin.

  - Advertisement -

  Pe parcursul ultimelor două zile, pe amplasamentul sondei de gaz de la Moftinu Mare, s-au desfășurat operațiuni ample de pregătire a intervenției de lichidare a incendiului.

  Pompierii militari prezenți la fața locului au verificat capacitatea autospecialelor de absorbție a apei din rezervoare și au exersat modul de acțiune pentru protecția sondorilor, care vor interveni pentru închiderea sondei.

  A fost ancorată suprastructura metalică și s-a demarat operațiunea de secționare a acesteia, cu ajutorul unor echipamente speciale, aduse în această dimineață pe amplasament, în vederea extragerii din focar.

  La finalizarea operațiunilor de eliberare a puțului sondei, vor fi create condițiile necesare personalului specializat pentru a evalua situația și dacă există anumite componente care trebuie înlocuite sau reparate.

  După ce se va reusi evaluarea situației, se va stabili strategia de intervenție în vederea captării eficiente a gazului.

  În acest sens, menționăm faptul că, fiind o operațiune de amploare, aflată în dinamică nu poate fi estimată data finalizării intervenției.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img