More


  MIRIFIC. Crăciun cu zăpadă la Satu Mare. Colindăm pe ninsoare

  - Advertisement -

  După mulți ani, sătmărenii vor avea parte de un Crăciun cu zăpadă. Astfel că, în noaptea de ajun vor colinda pe ninsoare dacă prognozele făcute de meteorologi se vor adeveri.

  Potrivit Institutului Național de Meteorologie și Hidrologie, atât în noaptea de Crăciun, dar și până atunci, va ninge la Satu Mare.

  În cursul acestei nopți va ninge ușor în județ (de fapt ninge și în momentul redactării acestei știri – 20.30), urmând ca în cursul zilei de mâine (sâmbătă – 23 decembrie) cantitatea de zăpadă să crească, mai ales spre seară, în jurul orei 18.00.

  Atenție mare, însă, din cauza temperaturilor scăzute ce vor fi înregistrate în această noapte (minus2-minus 3 grade Celsius), este posibil ca mâine dimineață să se aștearnă un strat de polei pe șosele.

  Duminică, peste zi, va fi destul de cald (circa 5 grade), însă noaptea temperaturile vor scădea până în jurul valorii de zero grade. Scăderea temperaturii va veni la pachet cu ninsori, astfel că, în Ajunul Crăciunului, sătmărenii vor colinda pe zăpadă.

  Zilele de Crăciun (luni, marți și miercuri) vor fi, însă extrem de călduroase pentru această perioadă de timp, temperaturile vor urca până în jurul valorii de 7-8 grade, ceea ce va aduce cu sine, din păcate, și topirea zăpezii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img