More


  Și fără permis, și băut, ar la volan. Acum are dosar penal

  - Advertisement -

  Un conducător auto a fost depistat la volanul unui autoturism fără permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice. În urma aceste isprăvi, bărbatul are acum dosar penal.

  Astfel, la data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 12.10 polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului s-au sesizat din oficiu despre faptul că un bărbat, de 52 de ani, din localitatea Hrip, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe o stradă din aceeași localitate a provocat un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

  În fapt, susnumitul a pierdut controlul volanului, intrând în gardul și peretele exterior al unui imobil din localitate. În urma efectuării cercetărilor, polițiștii au stabilit că șoferul nu deținea permis de conducere de nici o categorie și fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere și care se afla sub influența băuturilor alcoolice.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img