More


  Un angajat Florisal demn de tot respectul. A înnapoiat unei sătmărence o parte din bunurile furate

  - Advertisement -

  Un angajat al firmei de salubritate Florisal din Satu Mare este demn de tot respectul tuturor sătmărenilor.

  În cursul serii de ieri, sătmărencei Alena Ignătescu i-a fost spartă mașina în cartierul Micro 15 de unde i s-a furat o geantă în care avea bunuri, bani și acte.

  În cursul zilei de astăzi, geanta sătmărencei a fost găsită de un angajat Florisal într-un tomberon din Piața Someș. Acesta nu a stat pe gânduri și, cu ajutorul autorităților din Satu mare, au înapoiat sătmărencei geanta, chiar dacă de acolo dispăruseră banii și unele documente.

  ”Astăzi, un domn de la Florisal mi-a adus poșeta furată cu o parte din actele care se aflau în ea: buletinul, permisul de conducere și cardurile de la bănci. Poșeta a fost găsită la Piața Someș într-un tomberon. Am mai avut și alte acte dar acelea nu sunt de găsit: certificatul de înmatriculare al masinii, asigurarea obligatorie, niște contracte. Oricum sunt foarte recunoscătoare și pentru acestea”, a scris Alena Ignătescu pe contul său de Facebook.

  Pentru gestul său, angajatul Florisal, care deocamdată a rămas anonmi, merită toată aprecierea sătmărenilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img