More


  VIDEO. Mega-spectacol cu artificii de Revelion în Centru. Primarul vă invită pe toți

  - Advertisement -

  Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor îi invită pe sătmăreni în noaptea de Revelion, în Piața 25 Octombrie, pentru a urmări un spectaculos foc de artificii. La cumpăna dintre ani sătmărenii sunt invitați să sărbătorească nu doar trecerea în Noul An, cât și trecerea în anul Centenarului!

  Îi aștept pe toți cetățenii municipiului Satu Mare ca la ora 24.00 să închinăm un pahar de șampanie în cinstea noului an, admirând cel mai impresionant foc de artificii din județul Satu Mare! Îmi doresc să pășim în Noul An mai determinați, mai uniți și mai conștienți de șansa pe care fiecare dintre noi o avem pentru a contribui la dezvoltarea municipiului nostru! La Mulți Ani, Satu Mare!” , transmite primarul Kereskényi Gábor.

  Pe această cale, primăria anunță cetățenii municipiului că, în 31.12.2017, respectiv în 01.01.2018, între orele 10.00- 01.00, circulația pietonală pe dig, pe porțiunea dintre pasarele va fi restricționată.

  De asemenea, în același interval orar, parcarea autovehiculelor pe Bulevardul Transilvania, pe porțiunea delimitată de cele două pasarele, pe ambele sensuri de mers, va fi interzisă.

  Accesul spectatorilor pe scările și pasarelele din Piața 25 Octombrie înaintea și în timpul focului de artificii nu este permis.

  Așa ar putea arăta spectacolul pirotehnic de Revelion de la Satu Mare!

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=00NjsGl1k8Q

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img