More


  VIDEO/FOTO. Accident grav la o trecere de cale ferată lângă Satu Mare

  - Advertisement -

  Un grav accident de ciruclație, soldat cu rănirea a cel puțin unei persoane, s-a produs în această seară, la pasajul de cale ferată de la intrarea în localitatea Botiz dinspre Satu Mare.

  Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, Alina Ținca, aflându-se la volanul unui autoturism înmatriculat în Arad, un șofer în vârstă de 31 de ani, din Lugoj, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și, în imediata apropiere a căii ferate din Botiz, a pierdut controlul asupra volanului și a lovit o altă mașină, la volanul căreia se afla o femeie în vârstă de 28 de ani, din Satu Mare, care circula regulamentar.

  În urma impactului, ubn pasager din mașina de Satu Mare a fost rănit, fiind transportat la spital pentru investigații medicale.

  Polițiștii au demarat cercetările, astfel că s-a constatat că niciunul dintre șoferii implicați în accident nu a consumat alcool.

  Din fericire, la momentul producerii accidentului, niciun tren nu a circulat în zonă pentru că, altfel, acum scriam despre o tragedie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img