More


  Vreme severă la Satu Mare. Furtună și ploi abundente

  - Advertisement -

  Județul Satu Mare se află sub avertizare Cod Galben de vreme severă. Vor fi semnalate furtuni și ploi abundente până mâine seară.

  Inspectoratul Național de Meteorologie și Hidrologie (INMH) a emis astăzi o atenționare Cod Galben de vreme severă la Satu Mare. Vor fi înregistrate ploi însemnate cantitativ, intensificări ale vântului, ninsori viscolite în zona înaltă de munte. 

  Atenționarea intră în vigoare la ora 18.00, și este valabilă până mâine , la ora 14.00, și va fi valabile în zonele însemnate pe hartă.

  Potrivit meteorogilor, în intervalul menționat aria ploilor se va extinde iar vântul va avea temporar intensificări cu rafale de până la 55…65 km/h. Cantitățile de apă vor depăși local 20…25 l/mp și izolat 30…35 l/mp în Maramureș, Satu Mare, cea mai mare parte a Crișanei și a Carpaților Meridionali, în nordul Carpaților Orientali și în Munții Apuseni.

  În zona montană înaltă va ninge, iar vântul va avea intensificări cu rafale ce vor depăși 80…90 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității.

  Din fericire, în tot acest interval de timp temperaturile vor fi peste minima de îngheț (zero grade) astfel că nu sunt condiții de formare a poleiului.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img