More


  Zboruri estivale spre Litoral de pe Aeroportul Satu Mare. În ce condiții și cu cine

  - Advertisement -

  Conducerea Aeroportului Satu Mare își dorește să înființeze o cursă aeriană estivală Satu Mare – Litoral pentru vara anului 2018. Însă pentru reușita acestui demers sătmărenii trebuie să arate că-și doresc, cu adevărat, această cursă.

  Directorul Aeroportului Internațional Satu Mare, Nicolae Fechete, a declarat pentru Gazeta de Nord Vest, că această cursă aeriană poate fi înființată, însă sătmărenii și agențiile de turism din Satu Mare trebuie să arate că și-o doresc foarte mult.

  ”Vizăm înființarea unei curse de vară spre litoral. Dar aici discuția trebuie să o purtăm puțin mai la subiect cu agențiile de turism, dacă consideră că pot vinde bilete cu o componentă aeriană spre litoral. Am tatonat terenul afirmând că și noi am fi interesați, având în vedere distanța foarte mare dintre Satu Mare și Litoral”, a precizat pentru GNV, Nicolae Fechete.

  Acesta a mai arătat că se are în vedere încheierea unui contract cu o companie low-cost, astfel încât prețurile să nu fie exagerat de mari. Însă va cere o cotație și din partea Tarom.

  ”Dacă am pune la socoteală Tarom, prețurile ar fi foarte mari. Putem discuta și o să cer și o cotație Tarom dacă are o variantă și cât ar costa un bilet mediu spre Litoral. Dar ne gândim pentru o companie low-cost. Tarom nu este singura opțiune pentru zborurile la mare”, a mai spus directorul Aeroportului Satu Mare.

  Așadar, sătmăreni, dacă vă doriți cu adevărat o cursă aeriană spre mare la vară, vi se recomandă să vă exprimați dorința în cel mai evident mod posibil.

  Astfel, dacă vă doriți o astfel de cursă, arătați-vă susținerea față de acest demers dați un LIKE și un SHARE astfel încât să afle toți sătmărenii.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img