More


  Motociclete furate și dezmembrate, descoperite la Petea. În bagajele unor ucraineni

  - Advertisement -
  Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Petea au descoperit, în compartimentul de marfă al unui microbuz, printre bagajele personale ale unor cetăţeni ucraineni care intenţionau să intre in România, patru motociclete dezmembrate, care figurau în bazele de date ca bunuri căutate pentru confiscare.

  Vineri, 19 ianuarie 2018, în Punctul de Trecere a frontierei Petea s-au prezentat pentru a intra în țară doi cetățeni ucraineni, Ilie B. și Volodymyr V., în vârstă de 49 respectiv 29 ani, călătorind cu o autoutilitară marca Mercedes.

  Din primele verificări s-a constatat faptul că aceștia transportă, în compartimentul de marfă al maşinii, alături de bagajele personale, mai multe piese aparţinând unor motociclete.

  Poliţiştii de frontieră au verificat cu atenţie componentele şi au constatat că acestea formau 4 motociclete, marca Honda, care au fost dezmembrate.

  Mai mult, existând suspiciuni cu privire la marfa transportată, lucrătorii noștri au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, rezultând faptul că cele vehiculele figurau ca fiind bunuri căutate pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Italia.

  În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar piesele celor 4 motociclete au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img