More


  Pompierii, solicitați din plin. Trei incendii în week-end în județ

  - Advertisement -

  Pe parcursul zilelor de sâmbătă şi duminică, pompierii din cadrul I.S.U. ,,SOMEŞ” Satu Mare au intervenit  pentru stingerea a trei incendii. Urgenţele au fost anunţate la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, fiind semnalate în localitatăţile Remetea Oaş, Viile Apei şi Satu Mare.

  Incendiu la o anexă gospodărească din Remetea Oaş

  În data de 30.12.2017, la ora14:50, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „SOMEŞ” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui incendiu la omagazie, în care erau depozitate bunuri casnice, de pe raza localității Remetea Oaş.

  La adresa menționată s-au deplasat două echipaje cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă şi un echipaj SMURD din cadrul Secţiei de Pompieri Negreşti Oaş, care au reușit să localizeze și să stingă incendiul, ce se manifesta cu violență la întreaga anexă. Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de folosirea intenţionată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul.Ca urmare a producerii evenimentului au ars: magazia, un ATV, două frigidere și s-a degradat un autoturism.

  Incendii de autoturisme

  Pompierii din cadrul Secţiei de Pompieri Negreşti Oaş au intervenit în data de 31.12.2017, în jurul orei 00:40, pentru lichidarea unui incendiu produs în urma tamponării a două autoturisme pe drumul judeţean Viile Apei.

  Din fericire, nu a fost rănit nimeni, însă în urma evenimentului, autoturismele au ars în proporţie de aproximativ 95%.

  Incendiu la o casă de locuit

  În data de 31.12.2017, la ora 12:45, I.S.U. ,,SOMEŞ” Satu Mare a fost anunţat de producerea unui incendiu la acoperişul unei case din localitatea Aciua. La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

   

  La sosirea echipajelor de intervenţie, acoperișul casei era cuprins de flăcări și se degaja o mare cantitate de fum. Pompierii militari, în colaborare cu pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Pomi, au intervenit prompt localizând incendiul și împiedicând propagarea acestuia la întreaga casă de locuit.

  În urma incendiului, au ars elementele de lemn din structura acoperișului pe o suprafață de aproximativ 50 m2 și s-a degradat tavanul unei camere. Din fericire, nu au fost victime.  Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de coşul de fum amplasat necorespunzător ori neprotejat termic faţă de materialele combustibile din jurul acestuia.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img