More

    Stadionul Unio, preluat de Primărie. Va fi modernizat

    În cadrul ședinței de astăzi, consilierii locali sătmăreni au votat și proiectul de hotărâre privind aprobarea solicitării de transmitere a unor imobile din domeniul public al statului și administarea Ministerului Educației și Cercetării Științifice pentru Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare în domeniul public al Municipiului Satu Mare și administrarea Consiliului Local al municipiului Satu Mare.

    Municipiului Satu Mare intenționează preluarea  prin Hotărâre de Guvern, a imobilului Bază sportivă – Stadion, situat în municipiul Satu Mare str. Zefirului, fn, a Complexului sportiv  și a Atelierului școală situate în municipiul Satu Mare str. Mihai Eminescu nr. 1, din domeniul public al Statului în domeniul public al municipiului Satu Mare şi administrarea Consiliului Local al municipiului Satu Mare.

    ”Ţinând seama de faptul că fondurile alocate de la bugetul de stat pentru reabilitarea și întreţinerea imobilelor  sunt insuficiente, astfel fiind afectat  în mod negativ aspectul urbanistic al zonelor, prin starea de degradare în care se află, care nu mai pot fi utilizate în nici un fel pentru activităţi sportive, prin trecerea în proprietatea Municipiul Satu Mare, se realizează cadrul juridic necesar alocării de fonduri de la bugetul local în vederea demarării lucrărilor de investiţii. Totodată menționăm faptul că se va  păstra destinaţia imobilelor mai sus identificate respectiv vor fi utilizate în continuare pentru desfășurarea de activități sportive și de învățământ”, se arată în expunerea de motive a acestui proiect de hotărâre.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE