More


  Focuri de armă, dimineață la Satu Mare. Polițiștii, nevoiți să tragă

  - Advertisement -

  Câteva focuri de armă au tulburat, în această dimineață, liniștea locuitorilor de pe strada IL Caragiale din municipiul Satu Mare. Polițiștii care au intervenit în cazul unui scandal în comunitatea de romi de pe această stradă au fost nevoiși să tragă cu pistolul pentru a-i liniști pe turbulenți.

  Echipajul de poliție a intervenit la un scandal izbucnit în această dimineață între romii de pe strada IL Caragiale din Satu Mare în urma unui apel la 112 a unuia dintre cei implicați. Primul echipaj care a ajuns la fața locului a încercat să aplaneze conflictul și au încercat să-i rețină, pentru a fi duși la audieri, pe cei implicați.

  În acel moment, mai multe persoane au tăbărât asupra polițiștilor care, în prealabil, au mai cerut, în ajutor, încă un echipaj de poliție.

  Cum situația se agrava, iar cei doi polițiști nu au mai putut face face agresiunii la care au fost supuși, fiind pur și simplu atacați de țigani și loviți cu pumnii, unul dintre oamenii legii a scos pistolul și a tras două focuri de armă în plan vertical pentru a-i liniști pe scandalagii.

  După ce li al doilea echipaj de poliție a ajuns la fața locului, scandalagii romi au fost încătușați și duși la sediul IPJ pentru declarații.

  Cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, scandalagii fiind cercetași sub acuzația de ultraj.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img