More


  FOTO. Moment ISTORIC la Satu Mare și Negrești. Se fac pregătiri intense

  - Advertisement -

  În scurt timp la Satu Mare și Negrești Oaș va avea loc un moment istoric astfel că în prezent se fac pregătiri intense pentru organizarea dublului eveniment. Prefectul Darius Filip a convocat astăzi o şedinţă de analiză a stadiului de pregătire a desfăşurării Olimpiadei Naţionale de Matematică, care se va desfăşura în perioada 03-07.04.2018 la Satu Mare (clasele VII-XII) respectiv Negreşti-Oaş (clasele V-VI).

  La discuţii au participat primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca, inspectorul şcolar general Călin Durlă, precum şi şefii instituţiilor implicate în buna organizare a evenimentului (Poliţia, Jandarmeria, Direcţia de Sănătate Publică, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Ambulanţa, Pompierii, Poliţiile Locale Satu Mare şi Negreşti-Oaş).

  Sunt aşteptaţi în judeţul Satu Mare 670 de elevi, 170 de profesori însoţitori şi membri în Comisia Naţională precum şi părinţi ai elevilor.

  Prefectul judeţului Satu Mare a solicitat în primul rând măsuri eficiente pentru siguranţa elevilor, profesorilor şi părinţilor care vor fi prezenţi în judeţul Satu Mare şi transmite pe această cale mult succes participanţilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img