More


  VIDEO/FOTO. Miei ieftini de Paștele Catolic. Care este prețul lor în Piața de vechituri

  =

   

  Deși lumea se aștepta la prețuri foarte mari, în cele din urmă s-a dovedit că mieii de Paștele Catolic sunt chiar ieftini. Cel puțin la Satu Mare. În zona destinată sacrificării mieilor de Paște din Piața de Vechituri, astăzi, în prima zi de sacrificare, prețul mierilor era de 15 lei/kg viu, ușor negociabil. Chiar și așa, numărul cumpărătorilor a fost destul de scăzut.

  Circa 20 de miei au fost aduși azi, în prima zi în care a fost permisă sacrificarea, în zona special amenajată din Piața de Vechituri. Însă nici cumpărători nu au fost foarte mulți.

  De exemplu, până la orele amiezii, au fost sacrificați doar patru miei.  Fermierii însă nu sunt disperați. Niciodată nu s-au așteptat la vânzări spectaculoase de Paștele Catolic.

  ”Întotdeauna Paștele Catolic a fost mai slab, din punct de vedere al vânzării, față de cel ortodox. Azi, fiind prima zi, nici nu am avut pretenții la vânzări. Vom vedea ce va fi mâine, poimâine”, ne-a declarat unul dintre oieri.

  Prețul pe care-l cer fermierii este de 15 lei/kg viu, ușor negociabil, însă ei spun că nu prea mai pot negocia la acest preț.

  ”Încercăm să ținem de preț cum putem. Nu prea mai avem ce negocia la acest preț”, mai spune fermierul.

  De Paștele Catolic, sacrificarea mielor va avea loc joi și vineri, între orele 7.00 și 17.00, precum și sâmbătă, între orele 8.00 și 13.00.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img