More


  FOTO. ACȚIUNE CARITABILĂ. Circa 200 de familii făcute fericite de Trustul GNV și NVTV

  =

  Acțiunea caritabilă ”Coșul de Paște”, organizat de trustul media Nord Vest TV și Gazeta de Nord Vest pentru al optulea an consecutiv, s-a desfășurat ieri la Restaurant Veneția din Satu Mare. Cu această ocazie au fost distribuite circa 200 de pachete de Paște. 

  La eveniment, pe lângă cei circa 200 de beneficiari înscriși pe liste în cadrul emisiunii ”Ora Adevărului”, realizate de Victor Constantinovici, au mai fost prezenți personalități deosebite ale municipiului și județului Satu Mare cum ar fi prefectul Darius Filip, viceprimarul Adrian Albu, consilierul județean, Nicolae Avorniciții, consilierul local Cosmin Rațiu, dar și gazdele Răzvan și Mircea Govor, respectiv Vasile Lup.

  ”Este o zi foarte importantă și nu pot decât să felicit organizatorii, Gazeta de Nord Vest și Nord Vest TV, precum și sponzorii lor, păentru că reușesc, an de an, să țină acest eveniment viu. Este un ajutor de Paște pentru mulți sătmăreni, cu atât mai bine venit cu cât este de Paște”, a spus prefectul Darius Filip, care le-a transmis sătmărenilor sărbători frumoase, sănătate și cu multă lumină în suflet.

  ”Din punctul nostru de vedere este o acțiune foarte importantă și felicităm Nord Vest TV și Gazeta de Nord Vest. În fiecare an venim alături de voi și ne bucurăm să fim invitații voștri. Este un gest umanitar deosebit de sărbători”, a declarat și Cosmin Rațiu, care a transmis sărbători fericite și multă sănătate tuturor sătmărenilor.

  ”Ca în fiecare an, Nord Vest TV și Gazeta de Nord Vest a organizat această acțiune, Coșul de Paște. Și vreau să vă felicit pe toți cei care faceți parte din familia trustului nostru de presă, precum și spectatorilor noștri. Mă bucur că, înainte de sărbătorile de Paște, noi, cei de la Nord Vest TV și Gazeta de Nord Vest, precum și sponsorilor noștri, am reuit să le dăruim sătmărenilor o ică atenție de Paște”, a afirmat și managerul NVTV și GNV, Mircea Govor.

  Cuvinte de apreciere au mai transmis și viceprimarul Adrian Albu și consilierul județean, Nicolae Avorniciții.  De asemenea, cunoscutul interpret, Petrică Mureșan, a interpretat o frumoasă pricească și a transmis toate gândurile sale bune de Paște.

  În continuarea acțiunii, invitații Coșului de Paște au distribuit, alături de Victor Constantinovici, cele circa 200 de pachete cu cele necesare pentru o masă liniștită de Paște.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img