More


  FOTO. ALERTĂ. Un sătmărean a evadat din închisoare. Căutat peste tot

  =

  Un deținut din județul Satu Mare, mai precis din Carei, a evadat astăzi din închisoare. Practic, s-a făcut nevăzut de la punctul de lucru unde a fost scos împreună cu alți colegi. Sătmăreanul era închis doi ani pentru furt.

  Un deținut de la Penitenciarul Oradea a evadat de la un punct de lucru, după ce s-a adăpostit de ploaie într-o clădire dezafectată și a înșelat vigilența gardienilor. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, care are antecedente penale, e căutat de polițiști și de jandarmi.

  Pentru că execută pedeapsa în regim deschis, Felegyhazi Sandor fusese scos la muncă alături de alţi şapte deţinuţi din Penitenciarul Oradea, notează ebihoreanul.ro. Grupul de pușcăriași era supravegheat de un agent al Penitenciarului Oradea.

  La un moment dat, deținuții s-au adăpostit de ploaie într-o clădire dezafectată. Felegyhazi Sandor a profitat, cel mai probabil, de neatenția gardiarnului și a dispărut.

  Agentul a dat imediat alerta, iar agenții Penitenciarului Oradea au blocat toate căile de acces care ar putea fi folosite de bărbat pentru a ajunge în libertate. Totodată, au fost mobilizați polițiști, jandarmi și angajați ai Poliției de Frontieră care au format echipe de căutare pentru a-l prinde pe deținutul evadat.

  Felegyhazi Sandor fusese condamnat la doi ani de închisoare pentru furt calificat în luna octombrie a anului trecut. Bărbatul, care este din localitatea Carei, judeţul Satu Mare, are antecedente penale și urma să intre în analiza comisiei de liberare condiţionată din cadrul penitenciarului pe data de 5 decembrie 2018.

  Pentru că a evadat de la punctul de lucru, bărbatul riscă de la șase luni la trei ani de închisoare.

  SEMNALMENTE

  El are statură atletică, păr negru, faţă ovală, ten măsliniu, frunte lată, sprâncene arcuite, ochi căprui, nas drept și gura mică, potrivit semnalmentelor făcute publice de polițiști.

  Conducerea Penitenciarului a demarat o anchetă administrativă prin care să stabilească circumstanțele în care a evadat deținutul.

  În momentul în care a evadat, deţinutul Felegyhazi Sandor era îmbrăcat cu o pereche de blugi de culoare neagră, bluză tip camuflaj, fără fermoar, şi avea încălțăminte sport de culoare neagră.

   

  Oamenii care l-au văzut sunt rugați să sune la 112 sau la Penitenciarul Oradea la numerele de telefon 0259/419.881, 0259/419.882.

  Astfel, dacă l-ați văzut undeva, sunați la Poliție. Dacă nu l-ați văzur, atunci DISTRIBUIȚI acest material. Poate este cinenva dintre prieenii tăi care l-au văzut.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img