More


  FOTO. Cine este adolescenta de 16 ani care a decedat azi dimineață. Ipoteza sinuciderii, combătută de cunoscuți

  =

  Rezultatele preliminare ale ancheteiu desfășurate de polițiști și criminaliști în cazul adolescentei de numai 16 ani care a murit în această dimineață după ce a căzut de la etajul patru arată că este foarte posibil să fie vorba despre o sinucidere. Cei care au cunoscut-o exclud cu vehemență această ipoteză.

  Victima, Patricia Toma, era șefa clasei a X-a B de la Liceul Ortodox ”Nicolae Steinhardt”. Toți o cunoșteau ca fiind foarte credincioasă.

  Cu toate acestea, surse apropiate anchetei au declarat pentru GNV că este luată serios în calcul varianta unei sinucideri, în baza probelor existente. Mai mult decât atât, se pare că victimaar fi recurs la acest cumplit gest din cauza unei decepții în dragoste.

  Cei care au cunoscut-o, însă, exclud cu vehemență această ipoteză. Cei care au cunoscut-o pe Patricia spun despre aceasta că era o fată foarte credincioasă, care mergea în fiecare dimineață la biserică unde citea și o rugăciune adresată Maicii Domnului. Cu alte cuvinte, o fată atât de credincioasă nu ar fi recurs, sub nicio formă, la sinucidere.

  Cei care o cunoșteau pe Patricia spun despre aceasta cănu știu despre ea să fi avut vreo problemă și nici nu știu să fi avut o relație în ultima vreme.

  Ancheta poliției în acest caz continuă.

  Reamintim faptul că în această dimineață o tânără de numai 16 ani a decedat după ce a căzut de la etajul patru al blocului în care locuia. Detalii despre nefericitul eveniment puteți citi aici.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img