More


  FOTOGALERIE. ACCIDENT spectaculos la Viile Satu Mare. Trei mașini implicate

  =


  Un spectaculos acciudent de circulație s-a produs, în această după-maiză, pe drumul dintre Cionchești și Viile Satu Mare. Au fost implicate trei mașini din care una s-a oprit într-un pom.

  Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Alina Ținca, se pare că vinovat de producerea accidentului ar fi un bărbat în vârstă de 59 de ani, care, aflat la volanul unui autoturism, s-a angajat într-o depășire a unei alte mașini conduse de un bărbat în vârstă de 54 de ani.

  Din păcate, însă, manevra nu a reușit, astfel că mași9na aflată în depășire s-a izbit frontal cu o altă mașină, la volanul căreia se afla un bărbat în vârstă 48 de ani.

  În urma impactului, toate cele trei mașini implicate în acest eveniment rutier au fost serios avariate, una dintre ele oprindu-se într-un pom de pe marginea șoselei.

  Deși la fața locului au ajuns două ambulanțe SMURD, din fericire nimeni nu a fost rănit. Demn de remarcat este faptul că niciunul dintre șoferi nu consumaseră băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

  Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili, cu exactitate, circumstanțele în care s-a produs accidentul.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img