More


  FOTOGALERIE. Aproape 20 de explozii au tulburat liniștea nopții la Oar. Incendiu la un rastel de butelii

  =

  Aproape 20 de explozii au tulburat, ieri noapte, liniștea locuitorilor din Oar. Deflagrațiile au fost produse de un puternic incendiu izbucnit la un rastel de butelii din localitate.

  În cursul zilei de luni, 02.04 a.c, la ora 23:05, dispeceratul I.S.U. ”Someș” Satu Mare a fost anunțat despre producerea unui incendiu la un rastel de butelii situat pe raza localității Oar din județul Satu Mare.

  La adresa menționată s-au deplasat 13 subofițeri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanță SMURD. Echipajele Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vetiș, au intervenit de urgență pentru delimitarea zonei și limitarea extinderii flăcărilor.

  Până la sosirea forțelor profesioniste, rastelul metalic era distrus în întregime, iar cele 18 butelii care se aflau în rastel au fost aruncate în urma deflagrațiilor la o distanță de aproximativ 50 de metri.

  Doar simplu fapt că în zonă nu se afla nimeni în momentul în care buteliile au explodat, altfel puteam scrie acum despre o tragedie.

  Cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzei producerii evenimentului sunt în curs de derulare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img