More


  FOTOGALERIE. Jandarmii EROI. Au intrat în foc și au salvat viața unui om

  =

  Nu numai pompierii sau polițiștii sunt oameni remarcabili, dar și jandarmii dovedesc faptul că au și ei eroii lor. Doi dintre aceștia au intrat luni în foc și au salvat viața unui om.

  Astfel, luni, 09 aprilie, a doua zi de paște, în jurul orelor 08:20, în timp ce se deplasau spre domiciliu după ieşirea din serviciu, plutonier major Băbuţ Zoltan şi plutonier major Tuşer Gavril, ambii din cadrul Detaşamentului 3 Jandarmi, au observat la intrarea în localitatea Tăşnad faptul că dintr-o casă ieşea foarte mult fum.

  Aceştia au oprit maşina şi au intrat în curtea casei unde se afla o persoană de sex femeiesc pe care au întrebat-o dacă este cineva în casă, aceasta le-a spus că ”da”. Cei doi jandarmi au intrat în casă, iar în pod l-au găsit pe proprietar care încerca să stingă focul.

  Jandarmii l-au scos pe bărbat din casă deoarece viaţa acestuia era pusă în pericol datorită faptului că acoperişul luase foc şi se degaja o cantitate mare de fum, iar pericolul ca acesta să se intoxice cu monoxid de carbon era foarte mare.

  De asemenea jandarmii au mai scos din casă şi o butelie de gaz, după care au întrerupt curentul şi au solicitat ajutorul pompierilor prin apel 112.

  Ajunşi la faţa locului pompierii au stins incendiul, proprietarului i s-au acordat îngrijiri medicale şi din fericire s-au înregistrat doar pagube materiale. Se pare că incendiul a pornit de la un foc lăsat nesupravegheat în baia locuinţei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img