More


  FOTOGALERIE. Povestea dramei de pe Brândușa. Cum a ajuns Patricia să se sinucidă

  =

  Chiar dacă cei apropiați contestă cu vehemență acest lucru, ipoteza emisă de polițiști cum că Patricia Toma, șefa clasei a X-a B de la Liceul Teologic Ortodox ”Nicolae Steinhardt” s-ar fi sinucis în această dimineață prinde contur.

  Adolescenta de numai 16 ani a căzut, în această dimineață, în condiții neelucidate total, de la balconul apartamentului în care locuia situat la etajul patru într-un bloc pe strada Brândușa din cartierul Micro 16.

  După ce GNV a publicat știrea, pe adresa redacției au apărut foarte multe informații referitoare la ultimele săptămâni din viața Patriciei.

  Doar puțini știau, doar pretenele ei cele mai bune, că ea avea o relație de câteva săptămâni cu un băiat. Se îndrăgostise de acesta, mai ales că înainte nu avusese pe nimeni serios.

  Din păcate, însă, cu câteva săptămâni înainte de a intra în vacanța de Paște, Patricia a fost anunțată de prietenul ei că urma să plece în Anglia, cel mai probabil la muncă, și că nu va putea fi alături de ea de sărbătorile Pascale.

  Această veste a bulversat-o foarte mult pe Patricia. Colege de-ale ei au declarat în exclusivitate pentru Gazeta de Nord Vest că au surprins-o pe Patricia plângând în stația de autobuz din fața școlii.

  ”Avea prieten de ceva săptămâni din câte ştiu şi la şcoală când vorbeam îmi spunea să nu spun nimănui că ea e tristă. Era o fată super de treabă, mereu cu zâmbetul pe buze, dar suferea mult”


  “Tipul cu care ea era a plecat în Anglia şi atunci ea s-a supărat pentru că nu poate fi aproape de el. Ea chiar a suferit după băiatul acela care a plecat în Anglia şi a lăsat-o aici înainte să fie vacanța. Ea era în stația de autobus în fața şcolii și plângea din vina lui. Şi mai aveau ei şi probleme în relație. I-am spus să vorbească şi cu mama ei despre asta, să nu facă vreo prostie, şi acum , azi, aflu că ea s-a sinucis. Și nici cu părintți nu se înțelegea foarte bine”, a declarat în exclusivitate pentru GNV una dintre colegele Patriciei.

  Coroborat cu aceste declarații, dar și cu dovezile strânse de polițiști și criminaliști, ipoteza unei sinucideri în a treia zi de Paște a Patriciei prinde tot mai mult contur.

  Cu atât mai mult cu cât, cu câtrevba minute înainte de a se produce tragedia, Patricia a avut o discuție telefonică cu cineva, cel mai probabil cu băiatul care o părăsise înainte de Paște ca să meargă în Anglia.

  A așteptat ca bunica ei să intre la baie (în acel moment erau doar ele două în apartament) și apoi, foarte probabil s-a aruncat în gol de la etaj.

  Mai multe detalii despre această tragedie puteți citi AICI.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img