FOTOGALERIE. Tragedie dublă în județ. Doi sătmăreni au murit în Anglia întoxicațiLa o săptămână după dubla tragedie când doi sătmăreni au decedat în Occident, o altă dramă dublă zguduie județul. Doi bărbați din județul Satu Mare au murit în Anglia după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Alte cinci persoane din aceeași casă au fost transportate la spital. Cei doi morți, în vârstă de 38 și 42 de ani, au fost găsiți la o adresă de pe Bacon Lane, Edgware, într-o zonă în care locuiesc foarte mulți români.

Cei doi decedați sunt Gheorghe Bodan, 42 de ani, originar din Gherța Mare, și Viorel Borodi, de 38 de ani, din Satu Mare.

Primul dintre ei, Gheorghe Bodan, urma să împlinească 43 de ani în data de 31 mai, era singur și avea o fetiță.

Cel de-al doilea, Viorel Borodi, era singur. A absolvit Liceul ”Iuliu Maniu” din Carei și se afla în Anglia de circa doi ani.


Cei doi stăteau în aceeași cameră și au fost cel mai aproape de scurgerea de monoxid de carbon. În casă mai locuiau alte cinci persoane care prezentau semne de intoxicare și au fost duse la spital. Se mutaseră recent în casa de pe Bacon Lane, iar poliția cercetează dacă locuința era dotată cu senzor pentru monixid de carbon.

Scotland Yard a anunțat că decesele sunt tratate ca „inexplicabile” însă poliția consideră că a avut loc o posibilă scurgere de monoxid de carbon de la o centrală.

Polițiștii și ambulanța au fost chemați în jurul orei 13.30 și au constatat mortea celor doi. Poliția Metropolitană a anunțat că nu a făcut nicio arestare.

Un purtător de cuvânt al Brigăzii de Pompieri a spus: „Am găsit doi bărbațicare nu mai prezentau semne de viață. Alți doi bărbați adulți, o femeie și doi copii au fost, de asemenea, tratați la fața locului pentru intoxicare cu monoxid de carbon și duși la spital de către serviciul de ambulanță din Londra”.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts