Veste PROASTĂ pentru navetiști. S-au scumpit biletele și abonamentele TransurbanPrimăria Satu Mare, în colaborare cu Transurban, a luat decizia de a crește tarifele la biletele și abonamentele pentru transportul public în comun sătmărean. Creșterea este, în medie, cu 25%, iar noile tarife vor intra în vigoare începând de luni, 16 aprilie. 

Potrivit acestei decizii, prețul biletelor a crescut de la 2 lei la 2,5 lei, iar prețul abonamentelor a crescut de la 65 de lei la 80 de lei.

De asemenea, biletul subvenționat cu o singură călătorie pentru vârstnici a fost eliminat, iar prețul biletului subvenționat cu două călătorii pentru vârstnici a crescut de 2 lei, la 2,5 lei.

Un bilet valabil 24 de ore pentru toate liniile s-a scumpit de la 5 lei la 7,5 lei, iar abonamentul subvenționat pentru elevi, valabil o lună de zile pe toate liniile s-a scumpit de la 33 la 40 de lei.

Totodată, prețul abonamentului nenominal pe toate liniile, valabil o lună, costă 120 de lei, iar cel nominal, eliberat pentru donatorii de sânge crește de la 33 la 40 de lei pe lună.

Biletul de suprataxă crește de la 20 la 25 de lei.

Noile tarife întră în vigoare începând de luni, 16 aprilie.

Biletele cu prețul vechi, de 2 lei, pot fi folosite doar până la data de 31 mai, apoi își pierd valabilitatea.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts