More


  VIDEO. Zece cerșetoare, cu 17 copii, depistate la Satu Mare. Poliția Locală le-a expulzat

  - Advertisement -

  Poliţiştii locali din Satu Mare au ridicat joi, 5 aprilie, din zona centrală a municipiului Satu Mare şi din parcările marilor centre comerciale din Satu Mare 10 femei din comuna Românaşi, judeţul Sălaj, aflate la cerşit. Cele 10 femei erau însoţite de 17 copii, cu vârstele cuprinse între 1 şi 12 ani de care se foloseau pentru a primi bani de la trecători.

  Cele 10 femei au fost amendate fiecare cu câte 500 de lei, iar împreună cu cei 17 copii au fost transportate în municipiul Zalău, unde au fost predate Poliţiei Locale Zalău. În cazul minorilor, a fost sesizată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Sălaj.

  ”Împreună cu Poliţia Locală facem eforturi mari să combatem acest fenomen, dar, fără sprijinul sătmărenilor nu vom reuşi. Majoritatea celor care sunt depistați pe străzile municipiului Satu Mare provin din diverse comune, dar şi din alte județe ale țării. Fac un apel la sătmăreni să nu le mai ofere bani deoarece în acest fel îi menținem în stradă, determinându-i și pe alții să vină în orașul nostru”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img