More

    VIDEO/FOTO. Autobuz în flăcări. Pagubă totală pentru Transurban

    Autobuzul mistuit de flăcări în această dimineață pe strada Lucian Blaga din Satu Mare este pagubă totală pentru Transurban. Autibuzul nu avea asigurare, astfel că firma nu va fi despăgubită. Incendiul a fost produs de un scurt-circuit. 

    În cursul acestei dimineți, la ora 08:57, I.S.U. ”Someș” Satu Mare a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autobuz aflat în mers, pe raza municipiului Satu Mare.

    La locul evenimentului s-au deplasat de urgență 16 pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. La sosirea forțelor de intervenție, flăcările se manifestau cu violență la întregul vehicul, însă cei 8 pasageri au reușit să se autoevacueze, fără a fi răniți. Pompierii au lichidat rapid incendiul, astfel că nu au fost înregistrate și alte pagube materiale.

    Cauza probabilă a producerii acestui incident a fost scurtcircuitul electric la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

    Directorul Transurban, Ionuț Bujor, a declarat pentru Gazeta de Nord Vest că autobuzul distrus face parte din lotul celor șase recent achiziționate, și se afla, în acel moment, pe linia 9.

    Acesta a mai precizat că celalalte cinci autobuze recent cumpărate vor fi reverificate.

    ”La prima vedere nu par să aibă nimic în neregulă, însă toate celalate autobuze din ultimul lot de șase achiziționate vor fi reverificate și abia apoi vor fi reintroduse pe traseu”, a mai spus directorul Transurban.

    Din păcate, dauna este totală, deoarece Transurban nu avea asigurare pentru acel autobuz, paguba fiind de circa 14.000 euro.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE