More


  ZILELE ORAȘULUI încep azi. Cine concertează la cele două scene

  =

  Manifestările dedicate Zilelor Orașului Satu Mare debutează astăzi. Sătmărenii vor avea parte de trei zile de distracție la două scene, la care se mai adaugă alte câteva activiăți interesante. Zilele Orașului Satu Mare vor debuta astăzi, la 18.45, cu un concert simfonic în aer liber susținut de orchestra Filarmonicii ”Dinu Lipatti” Satu Mare în fața Casei de Cultură a Sindicatelor.

  SCENA I

  Apoi, pe scena din Centrul Nou, de la ora 19.30, va avea loc deschiderea oficială a Zilelor Orașului Satu Mare.
  Imediat după deschiderea oficială, de la 0ra 19.45, va avea loc un incendiar concert Cargo la care suporterii Olimpiei promit că, alături de trupă, vor face un show de neuitat.

  De la ora 21.00 pe scenă va urca Iuliana Beregoi.

  Seria de concerte din această seară de la Scena I din centrul Nou va fi închisă de un mega-recital susținut de trupa Carla’s Dreams.

  SCENA II

  Tot în această seară, la Scena II, amplasată lângă ”Ceasul Electric”, va avea loc un program de dans, muzică folk și muzică ușoară. Programul va începe de la ora 17.30 cu Ansamblurile Inedit, urmate, de la ora 18.00, majoretele și elevii Școlii Octavian Goga care vor prezenta un program de dans modern.

  De la ora 18.10, pe scenăp vor urca elevii Școlii de Arte, urmați, de la ora 18.40, de interpreții de muzică folk din Satu Mare Gabriela Szekely și George Negrea.

  De la ora 19.20, cei de la Kids Dance Fit vor prezentat un scurt program de dans modern, după care vor urma, de la ora 19.30, interpreții Loredana Morar și Roxana Gheorghiu. Un alt program de dans modern va fi prezentat, de la ora 19.50 de cei de la Crazy Dancers, după care, de la ora 20.00 , pe scenă vor urca Florin Micaș și Luiza.

  Între alte doră reprize de dans modern prezentate de OPEN Wings Studio (ora 20.30) și Loga Danse Club (21.10), de la ora 20.40 pe scenă va urca și cunoscutul interpret sătmărean Petrică Mureșan.

  De asemenea, de la ora 21.20 va avea loc un program de folk prezentatde artiștii sătmăreni Sorin Bălaj, Radu Lup și Iști Vaida.

  Concertele din această seară de la Scena a II-a se vor încheia cu un superb recital susținut de Mircea Baniciu.

  În afară de astăzi, urmează alte două zile de distracție la Satu Mare, programul fiind prezetat în fiecare dimineață de Gazeta de Nord Vest.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img