More

    FOTO: Bani Falși plasați la Satu Mare. Îl cunoașteți pe acest individ?

    Un tânăr ce nu pare mai în vârstă de 40 de ani, a plasat, sâmbătă și duminică, mai multe bancnote false de 100 de lei în mai multe magazine mici din Satu Mare.

    La felul în care opera tânărul, alegea magazinele mici unde, credea el, nu sunt camere de supraveghere. Cumpăra lucruri mărunte, oferea o bancnotă falsă de 100 de lei și aștepta să primească rest.

    Din nefericire pentru el, în unul dintre magazinele de pe strada Miron Costin i s-a înfundat. A venit la un magazin mic de pe această stradă de unde acumpărat un flacon de suc. A dat o bancnotă falsă de 100 de lei, iar vnzătoarea, nefiind atentă, a luat bancnota falsă și a dat rest cu banconote normale.

    Însă aici a avut ghinion. Magazinul de pe strada Miron Costin are camere de supraveghere, astfel că idividul a fost suprins în imagini.

    Patronii acestui magazin cred că individul și-a ales strategic ținetele.

    ”Cred că a vizat în special magazinele mici crend că aici nu sunt camere de supraveghere. La noi a avut ghinion. Este pentru prima dată în magazinul nostru, asta eclar”, spun patronii magazinului.

    ”Dacă cunoaște cineva pe acest individ să dea un semn. A venit la firmă cu 100 de lei falși să cumpere. Vă rog distribuiți pentru prinderea lui! Mulțumesc”, este mesajul patronului micului magazin de pe strada Miron Costin din Satu Mare.

     

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE