More


  FOTO. Mircea Govor în drum spre București: ”Jos Ilegalitățile! Jos Teroarea! Jos Abuzurile!”

  - Advertisement -

  Printre cei peste 1.300 de sătmăreni care fac deplasarea la București unde vor participa la mitingul organizat de Partidul Social Democrat se află și fostul președinte al PSD Satu Mare, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean, actualmente managerul Nord Vest TV și Gazeta de Nord Vest, Mircea Govor. Alături de el, în autobus se află și cel mai probabil viitorul vicepreședinte al Consiliului Județean, Nicoale Avorniciții.

  Mircea Govor a arătat pentru GNV că participă la acest miting manifestând împotriva abuzurilor, împotriva neregulilor din România, împotriva celor care-și bat joc efectiv de oameni, de familiile lor.

  ”Am deosebita plăcere să particip, împreună cu colegii mei din PSD satu Mare, la mitingul de la București organizat de Partidul Social Democrat. Este un moment extraordinar de important pentru întreaga mișcare politică din România, să vadă ce înseamnă forța Partidului Social Democrat în condițiile în care toată lumea vedem la televizor ce se întâmplă. În România, lucrurile au scăpat de sub control. Până la urmă,oamenii sunt cei care pronunțe față de tot ceea ce se întâmplă. Și noi, Partidul Social Democrat, sper în jur de 200 sau 250 de mii de manifestanți câți vom fi prezenți la miting, să fim toți o voce împotriva abuzurilor, împotriva neregulilor din România, împotriva celor care-și bat joc efectiv de oameni, de familiile lor, de instituțiile comerciale din România. Pentru că până la urmă, România este formată din oameni care participă la dezvoltarea României în condițiile în care sunt lăsați. În condițiile în care sunt asupriți, în care sunt urmăriți, în care li se calcă în picioare intimitatea, drepturile, până la urmă oamenii răbufnesc. Și aceste este momentul în care Partidul Social Democrat a luat această această atitudine de demonstra și de a se aduna să strige toți într-un cor: Jos Ilegalitățile din România! Jos Teroarea și Jos Abuzurile. Acesta este, de fapt, motivul pentru care eu, împreună cu colegii mei de la Satu Mare participăm la acest miting de excepție care, până la urma urmei scoate în evidență și adevărata forță a partidului nostru”, a declarat Mircea Govor.

  La rândul său, și viitorul vicepreședinte al Consiliului Județean, Nicolae Avorniciții, și-a exprimat convingerea că este imperios necesar să lupte împotriva abuzurilor care se întâmplă la tot pasul în România.

  ”Îmi face dosebita plăcere ca împreună cu colegii din organizația PSD Satu Mare să particip la mitingul organizat de la București de către Partidul Social Democrat. Mi se pare normal ca noi, toți colegii din PSD, să aducem, prin acest miting, un semn oamenilor, că este imperios necesar să luptăm împotriva abuzurilor care se întâmplă la tot pasul în România. Sunt convins că ecourile acestui miting vor fi auzite atât peste hotare, cât și de către cei din opoziție. Am convingerea că această acțiune de amploare va fi un semnal de alarmă dat întregii comunități. Mă bucur că voi fi alături de colegii mei din toată țară și că acolo vom spune STOP Abuzurilor care se întâmplă în Justiția Română”, a declarat Avorniciții pentru GNV.

  Mitingul PSD de la București va avea loc cu începere de la ora 20.00 și se estimează că la această acțiune de protest vor participa peste 200 de mii de oameni.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img