More


  FOTOGALERIE. CARNAGIU pe șosea. Mașină de la Autonet, implicată într-un accident cu doi morți și trei grav răniți

  - Advertisement -

  Un grav accident de circulație a avut loc în această noapte, la ora 23.40, pe Drumul European E81 ce leagă Zalăul de Cluj. În accidentul, care s-a soldat cu decesul a două persoane și rănirea gravă a altor trei, a fost implicată o autoutilitară a firmei Autonet din Satu Mare.

  Tragedia s-a petrecut in localitatea Românași. Din primele informații primite de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, două persoane au murit pe loc iar alte trei au fost grav rănite. La fata locului a fost o desfășurare impresionantă de forte, intervenind numeroase autospeciale de la Pompieri și Salvare.

  ”Luni noaptea, la ora 23.08, Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină la un grav accident rutier petrecut pe DN 1 F, la o intersecţie din localitatea Românaşi.

  În urma evenimentului au rezultat 5 victime, trei bărbaţi au fost descarceraţi de către pompierii militari( şoferul de 19 ani, şi doi tineri de 19, respectiv 24 de ani), iar două victime (o femeie de 19 ani şi un copil de 1 an) au fost găsiţi în stopcardiorespirator.

  În pofida manevrelor de resuscitare iniţiate de către echipajele de ambulanţă, cele două persoane nu au răspuns şi au fost declarate decedate”, se arată în comunicatul ISU Sălaj.

  Polițiștii au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedie. La cum arată fotografiile, se pare că autoutilitare Autonet a trecut, pur și simplu, peste autoturismul în care se aflau cele cinci victime.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img