More


  FOTOGALERIE. Două case au ars ca două torțe. Pompierii au intervenit cu greu

  =

  În decurs de câteva minute, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat ieri, 7 iunie, să intervină pentru stingerea a două incendii produse la două case din localitatea Săcășeni.

  La adresele menționate, s-au deplasat echipaje din cadrul Punctului de Lucru Tășnad, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, un echipaj, cu o autospecială de stingere, din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei și o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean.

  Pompierii militari, în colaborare cu pompierii voluntari din cadrul S.V.S.U. Săcășeni, au intervenit concomitent pentru stingerea ambelor incendii, care se manifestau violent la cele două imobile.

  Din fericire, forțele de intervenție au reușit localizarea rapidă a incendiilor, astfel încât acestea nu s-au propagat la gospodăriile învecinate și nici o persoană nu a fost rănită.

  În urma evenimentelor au ars: elemente de mobilier, un autoturism și o anexă aparținând primei gospodării, respectiv: structura de lemn a acoperișului, o anexă din lemn și alte elemente combustibile aparținând celei de-a doua gospodării.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img