More


  Mesaje sfâșietoare la moartea ”Ganezului”. ”Era atât de iubit omul ăsta!” ”Pângeam toți!”

  =

   

  Decesul tânărului de numai 27 de ani, Ganea Atilla, a produs multă durere nu numai în cadrul familiei sale, dar și în mijlocul prietenilor și apropiaților acestuia.

  Înainte de toate, însă, față de primul material apărut în GNV cu referire la această tragedie, trebuie să facem câteva mici precizări.

  Ganea Atilla a fost trimis la Cluj cu un elicopter SMURD, nu cu o ambulanță, așa cum am spus în acest material.

  Sunt voci care susțin că medicii de la Satu Mare ar fi refuzat, inițial, transferul la Cluj, susșinând că pacientul poate fi tratat la Satu Mare. În cele din urmă, după mai multe intervenții ”de sus”, s-a decis trasnferul ”Ganezului”.

  Ganezul, alături de câțiva prieteni, arată spre cer. Acum e printre stele
  Ganezul, alături de câțiva prieteni, arată spre cer. Acum e printre stele

   

  Sunt alte persoane care susțin că degeaba i s-a făcut tomografie la Satu Mare pentru că medici nu au știut să o interpreteze.

  Mihaela Cadar: ”Au facut tomografie, iar doctorii nu au fost capabili sa o interpreteze! Apoi nu inteleg de ce l-au tinut atat la spitalul din Satu Mare? Doctorii din Satu Mare nu recunosc ca marea majoritate a cazurilor ii depasesc. Ca sa nu mai spun ca sunt de o aroganta … ! Condoleante familiei!”

  Trecând, însă, peste toate acestea, pierderea ”Ganezului” a produs multă durere în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut, chiar și a celor cu care a avut doar relații de serviciu.

  Ciorba Florica: ”Nu-mi vine sa cred !!!! Cred că este băiatul de la fan curier ! Îmi pare foarte rău de el. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

  Unul dintre prietenii apropiați al lui Ganea Atilla a dezvăluit, pentru Gazeta de Nord Vest, cum au primit cu toții vestea decesului prietenului lor.

  ”Stăteam cu toții la mese și plângeam. Nu ne venea să credem. Era foarte iubit omul acesta. A fost un om extraordinar!”

  Ganezul, alturi de câțiva dintre cei mai buni prieteni ai săi
  Ganezul, alturi de câțiva dintre cei mai buni prieteni ai săi

  Alți prieteni și cunoscuți au postat mesajele lor pline de durere pe Facebook:

  Anderco Dana: ”Nu-mi vine să cred!!!!! Ce destin nedrept!!! D-zeu să-ți dea odihnă veșnică, Ganea!”

  Lucica Tiriac:Dumnezeu să l odihnească! Condoleanțe familiei! Păcat de așa soartă,nu merita! Un băiat foarte bun!”

  Durerea este cu atât mai mare cu cât Ganea Atilla trebuia să facă nunta în septembrie. A fost fixată și data: 22 septembrie.

  Pe 22 septembrie trebuia să facă nunta
  Pe 22 septembrie trebuia să facă nunta

  Reamintim faptul că tânărul Ganea Atilla a decedat în urma unui accident stupid. Detalii despre acest lucru puteți citi https://www.gazetanord-vest.ro/2018/06/tragedie-un-satmarean-de-26-de-ani-decedat-in-urma-unui-accident-stupid-urma-sa-se-insoare-in-septembrie/  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img