More


  Rotaract pentru sănătate, ediţia a IV-a. Câștigătorii merg la Electric Castle

  =

  Ce înseamnă stil de viață sănătos? Ce ar trebui să mănânc pentru o alimentație echilibrata? Ce rol are sportul în viața noastră? Care este rolul fructelor și legumelor? Când și cum pot să mănânc dulciuri?

  Acestea reprezintă dilemele noastre cotidiene și dorim să oferim răspunsuri, exemple și de ce nu, să ascultăm și alte păreri despre aceste subiecte de mare importanță pentru sănătatea noastră.

  Rotaract în parteneriat cu DJST, te invită sâmbătă, 16 iunie de la ora 10, la centru de agrement Tabere, la un eveniment în aer liber dedicat tuturor iubitorilor de sport, celor care sunt preocupați de alimentația și sănătatea lor, copiilor și celor care vor să petreacă o zi plină de activități sportive.

  Propunem o zi în care să ne îmbogățim cunoștințele despre adoptarea unui stil de viață sănătos care presupune o alimentație sănătoasă, automedicație și unele afecțiuni medicale ce pot rezulta din neglijarea stilului de viață.

  De asemenea vom avea activități sportive pe tot parcursul zilei, picnic, voie bună, muzică și mult soare în suflete.

  Activitati. campionat de beach volley pentrut adulti – premii surpriza; jocuri in echipa pt copii; calarie pt copii (plimbare calare pe ponei cu instructor); demonstratie de zumba si kangoo jumps; prezentare de teme medicale.

  Câștigătorii campionatului de volei vor merge la Electric Castle! În cazul unor condiții meteo nefavorabile evenimentul se amână pe data de 24 iunie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img