More


  Sătmăreanca Ioana Bran, în vizită la Institutul Național de Cercetare

  - Advertisement -

  Deputatul sătmărean Ioana Bran, ministrul Tineretului și Sportului, împreună cu ministrul Cercetării și Inovării, Nicolae Burnete, au vizitat Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București. Cei doi au vizitat laboratoarele institutului și au purtat discuții cu cercetătorii și conducerea acestuia, în vederea analizei activității și a evaluării proiectelor aflate în derulare.

  Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București are ca principale obiecte de activitate următoarele: cercetarea în domeniul alimentar și nutriție, dezvoltarea de produse și tehnologii, însă și servicii în domeniul nutriției, inclusiv producție la scară mică de alimente personalizate.

  IBA București produce alimente pentru consumatori cu nevoi speciale (consumatori bolnavi de celiachie sau fenilcetonurie) în stațiile sale pilot și colaborează cu clinici specializate în diferite boli metabolice pentru obținerea de alimente personalizate, iar printre performanțele institutului se pot nominaliza furnizarea de teste acreditate (sub standardul ISO EN 17025) industriei alimentare, producătorilor din agricultură și autorităților, asistență tehnică, pregătire profesională și evaluarea competențelor pentru operatori din sectorul privat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img