More


  VIDEO/FOTO. ACCIDENT cumplit lângă Satu Mare. Șofer încarcerat. Nouă persoane au ajuns la spital

  - Advertisement -

  Un cumplit accident de circulație s-a produs azi noapte în apripiere de Satu Mare. Au rezultat zece victime din care nouă au fost spitalizate.

  Accidentul s-a produs în jurul orei 23.30 în localitatea Ciuperceni. A fost vorba despre un accident în lanță în care au fost implicate trei autovehicule: un microbiz de transport persoane, o mașină de teren și un autoturism Dacia MCV.

  În urma impactului, microbuzul a ajuns în șanț, mașina de teren a fost serios avariată, iar în autoturism se aflau trei femei care au reușit să iasă singure din mașina care a ajuns în șanțul de pe marginea drumului.

  Zece persoane au fost rănite în urma acestui accident de circulație. Din toate victimele, cel mai grav rănit a fost șoferul microbuzului, care a rămas încarcerat.

  La fața locului au intervenit o autospecială cu apă și spumă, șase ambulanțe și două echipaje pentru descarcerare. A ajuns chiar și prefectul Darius Filip.

  Șoferul microbuzului a fost descarcerat la timp și salvat. În uirma triajului făcut la fața, nouă din cele zece persoane rănite au fost transportate la spital.

  Polițiștii au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img