More


  VIDEO/FOTO. Peste 1.300 de sătmăreni entuziaști, în drum spre București! Au cântat Imnul Național

  =

  Peste 1300 de membri și simpatizanți PSD din județul Satu Mare se află în drum spre București, unde vor participa la mitingul din Piaţa Victoriei. Îmbarcați în autocare, microbuze și autoturisme, sătmărenii au pornit de azi noapte spre București.

  Președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, se află și ea în unul dintre autocarele care transportă social-democrații sătmăreni lamitingul împotria Statului Paralel.

  ”Mergem spre Capitală pentru o Justiție corectă și independentă, pentru protejarea unor drepturi fundamentale, pentru o Românie demnă și prosperă! Ne dorim ca acest miting să fie un semnal că puterea se câștigă în mod democratic, că guvernul se formează de cei care au câștigat alegerile, că institituțiile trebuie să-și facă datoria conform atribuțiilor, iar cei care pot să sancționeze clasa politică sunt cetățenii acestei țări”, a declarat Aurelia Fedorca.

  Vino și tu să spui STOP Statului Paralel care vrea să controleze România cu dosare penale fabricate, cu probe măsluite şi martori falşi sau inventaţi. Vino să spui STOP celor care vor să controleze Justitia, prin presiuni, ameninţări şi şantaj asupra judecătorilor care nu iau decizii pe placul Statului Paralel.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img