More

    Zborul spre Londra, amânat cu patru ore din cauza unei defecțiuni la avion. Pasageri nemulțumiți

     

    Cursa de Londra de pe Aeroportul Satu Mare de aseară a fost amânată timp de circa patru ore din cauza unei defecțiuni tehnice depistată la aeronavă de către tehnicienii de la sol.

    Avionul ar fi trebuit să decoleze de pe Aeroportul Satu Mare la ora 20.15, însă din cauza acestei defecțiuni tehnice aeronava a decolat cu câteva minute înainte de ora unu.

    Directorul Aeroportului Satu Mare, Nicolae Fechete, a declarat, pentru Gazeta de Nord Vest, că tehnicienii de la sol ai Aeroportului Satu Mare au depistat, după aterizare, o problemă la una dintre roțile trenului de aterizare.

    ”În această situație, nu i se putea pemite aeronavei să decoleze. Regulile sunt clare: Siguranță în primul rând. După ce tehnicienii noștri au depistat această problemă, nu ne puteam permite să punem în pericol viața a 200 de oameni”, a precizat directorul Aeroportului Satu Mare.

    E echipă de specialiști s-a deplasat la Satu Mare care au emediat problema după care avionului i-a fost permisă decolarea.

    În intervalul de timp în care zborul a fost amânat, pasagerilor, fie ei nemulțumiți sau nu, li s-a acordat asistență medicală și li s-au dat gustări și apă.

    În data de 5 mai un alt zbor a fost amânat până a doua zi din cauza unor defecțiuni apărute, la acea dată, la unul dintre motoarele aeronavei.

    Acesta este al doilea incident de acest fel de când compania low-cost operează de la Satu Mare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE