More


  FOTOGALERIE. PREMIERĂ! Prima cursă spre Litoral a decolat de pe Aeroportul Satu Mare. Avionul, plin

  - Advertisement -

  Pe Aeroportul Internațional Satu Mare s-a produs, în această dimineață, o premieră absolută pentru această instituție. Primul avion care execută cursa Satu Mare-Constanța a decolat în această dimineață de pe pista aeroportului. Avionul a fost plin. Îmbarcarea călătorilor și decolarea avionului s-a făcut fără nicio problemă. La această primă cursă, au fost ocupate 47 din cele 48 de locuri disponibile.

  Sătmărenii merg la mare în acest sezon estival, cu avionul, direct de pe Aeroportul Internațional Satu Mare. Primul zbor spre litoral a avut loc astăzi, 3 iulie, cu un grad de ocupare de 47 din 48 de locuri.

  Cursele se vor desfășura cu două frecvențe săptămânal, în zilele de marți și vineri, cu plecare din Satu Mare spre Constanța (Aeroportul Mihail Kogălniceanu) la ora 9, iar din Constanța spre Satu Mare la ora 11.05. Durata zborului va fi de o oră și 40 de minute.

  Au plecat spre mare atât sătmărenii, cât și băimăreni, cupluri sau familii, care s-au bucurat enorm de posibilitatea de ajunge într-un timp atât de scurt pe litoral.

  Biletele pentru cursele Tarom s-au pus în vânzare începând cu data de 1 iunie 2018. Acestea pot fi achiziționate, la prețuri începând de la 40 de euro dus-întors, preț ce cuprinde un bagaj de mână, unul de cală, cateringul la bordul aeronavei precum şi check-inul.

  Biletele se pot cumpăra online de pe site-ul Tarom, site-ul Aeroportului Internațional Satu Mare, dar și direct de la agențiile Tarom și agențiile de turism.

  Apa, nisipul și soarele sunt la o distanță de doar o oră și 40 de minute până în data de 16 septembrie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img