More


  ACCIDENTE GRAVE în județ. Două persoane au ajuns la SPITAL

  =

  Doi șoferi au suferit vătămări corporale în urma unor accidente rutiere produse pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum.

  Polițiștii rutieri din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș au fost sesizați ieri, 18 septembrie a.c., în jurul orei 13.00, despre faptul că în localitatea Boinești a avut loc un eveniment rutier.

  Cu ocazia cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 66 de ani, din localitatea Boinești, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum în curbă a pierdut controlul volanului, intrând cu auto în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

  De asemenea și polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au efectuat cercetarea la fața locului, ieri, 18 septembrie a.c., în cazul unui accident produs în localitatea Bârsăul de Sus.

  Astfel, o femeie, de 37 de ani, din localitatea Bârsăul de Sus, conducând un autoturism nu a adaptat viteza la condițiile de drum în curbă, intrând cu auto în coliziune cu gardul unui imobil.

  În urma producerii evenimentelor rutiere a rezultat rănirea gravă a persoanelor aflate la volan, totodată acestora fiindu-le recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

  Cercetările, în ambele cauze, continuă în dosarele penale întocmite sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img