More


  Programul ”ștrandul pentru toți”, la Nord Vest Termal Park Satu Mare

  =

  După modelul ”Litoralul pentru toți”, Nord Vest Termal Park Satu Mare a demarat programul ”Ștrandul pentru toți”. Astfel, începând de luni, 3 septembrie, tarifele la intrarea în ștrandul sătmărean au fost reduse semnificativ. În acest moment, prețul unui bilet pentru adulți costă 15 lei, redus aproape la jumătate față de sezonul estival, respectiv 10 lei la pensionari și copiii între 4 și 14 ani. Până la 4 ani este gratuit.

  Managerul Nord Vest Termal Park Satu Mare, Raluca Țâmțaș, a declarat pentru Gazeta de Nord Vest că s-a luat această decizie tocmai pentru a atrage cât mai mulți turiști să viziteze ștrandul sătmărean, cu atât mai mult cu cât timpul se arată desiebit de frumos în perioada următoare.

  Însă, din cauza faptului că perioada de lumină de peste zi s-a scurtat, s-a redus și programul de funcționare al ștrandului cu două ore, adică până la ora 19.00.

  În ceea ce privește cât timp va fi deschis ștrandul sătmărean, Raluca Țânțaș a fost foarte clară. ”Nord Vest termal Park Satu Mare va fi deschis atâta tiump cât timpul o va permite”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img