More


  ATENȚIE INTREPRINZĂTORI! Programul START-UP NATION – ediţia 2018, lansat și la Satu Mare. Unde și când

  =

  Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, prin Agenţia pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Atragere de Investiţii şi Promovarea Exportului Cluj-Napoca, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie Satu Mare, va organiza la evenimentul de prezentare a programului START-UP NATION – ediţia 2018.

  Manifestarea va avea loc vineri, 19 octombrie 2018, ora 10.00, în sala de şedinţe a Camerei de Comerţ şi Industrie Satu Mare, str. Decebal nr. 4, etaj I.

  La eveniment vor participa Paula PÂRVĂNESCU – Secretar de Stat din partea Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Bogdan ARON – Director executiv al AIMMAIPE Cluj, reprezentanți ai instituţiilor publice locale, ai Camerei de Comerț și Industrie, reprezentanţi ai instituţiilor bancare partenere în program, persoane interesate să aplice în cadrul programului Start-up Nation, reprezentanţi ai IMM-urilor locale.

  Evenimentul va fi centrat pe prezentarea de informaţii la zi despre Programul „Start-up Nation 2018”, direct de către reprezentanţii instituţiilor statului şi ale instituţiilor bancare partenere, referitoare la ediţia din anul acesta (2018) a programului Start-up Nation, la condiţiile de acordare a creditelor punte pentru finanţarea cheltuielilor din acordul de finanţare, în vederea susţinerii creării și dezvoltării de noi activităţi antreprenoriale în sectorul IMM-urilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img