More


  ACȚIUNE. Deja au început. Cinci mii de petarde, confiscate la Satu Mare

  =

  Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au depistat un bărbat din Satu Mare care transporta 5.000 de articole pirotehnice fără documente legale.

  Marți, 20 noiembrie a.c., în jurul orei 16.30, un echipaj din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare, aflat în misiune în municipiul Satu Mare, a oprit pentru a legitima, pe o stradă din municipiu, o persoană de sex masculin care transporta un colet voluminos.

  Persoana a fost condusă la sediul Serviciului, unde a fost legitimată ca fiind Mihai L., în vârstă de 32 de ani, din Satu Mare, iar în colet au fost descoperite 5.000 de petarde cu trei focuri, inscripționate CORSAR, pentru care bărbatul nu a putut prezenta niciun document de proveniență.

  Articolele pirotehnice, în valoare de 1.000 lei, au fost ridicate urmând a fi predate către IPJ Satu Mare – Serviciul arme, explozivi și substanțe periculoase.

  În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de nerespectare a regimului de comercializare a articolelor pirotehnice.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img