More


  APEL DISPERAT pentru sătmăreni. Doi frați își CAUTĂ PĂRINȚII

  =

  Doi frati, Gena si Kalman Balog, originari din Satu Mare, care la vârsta de doi ani au fost adoptați în Australia, își caută părinții naturali. Cei doio tineri au împlinit ieri vârsta de 22 de ani și acum își doresc să-și cunoască părinții.

  Cei doi tineri își îmcearcă norocul pe pagina de Facebook ”Copiii niciodată uitați ai României – The never forgotten Romania children”.

  ”Astăzi împlinim frumoasa vârsta de 22 de ani. Ne-am născut in localitatea Vama, jud. Satu Mare, România. Am fost adoptați în Australia, la vârsta de 2 ani și jumătate, de o familie minunată și foarte iubitoare. Numele nostru la naștere a fost BALOG GENA și fratele meu, BALOG KALMAN.

  Suntem în căutarea părinților noștri biologici, tata BALOG COLON și mama, LAKATOS ADELIA. Vă rugăm foarte mult să DISTRIBUIȚI și anunțul nostru, cu speranța de a ne găsi și cunoaște părinții biologici. Găsirea lor ne va aduce o imensă bucurie, mai ales în această zi, de ziua noastră, ziua în care copiii adoptați, simt mai mult ca niciodată dorința de a-și cunoaște originea și trecutul.

  Suntem siguri că și familia noastră se gândește astăzi la noi!! Sperăm să ajungem la ei cu acest anunț. Mulțumim tuturor care ne sunt alături și doresc a ne ajuta cu un prețios SHARE, dar și cu cele mai frumoase urări și gânduri de pe meleagurile noastre românești!”, este mesajul celor doi frați.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img